Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Cand minorii fura masina masina familiei parintii trebuie sa faca puscarie!

In urma cu cateva ore a avut loc un alt accident in care un minor a decis sa fure masina familiei pentru ca asa considera el ca este cool, moment in care a produs un accident si parintii sunt inca in libertate!

minori tigani, tigani la volan, romi la volan, accident tigani, politia romana

Un copil de 12 ani care se afla la volanului unei mașini a fost implicat în noaptea de sâmbătă spre duminică într-un accident pe o stradă din Craiova. Acesta și un alt copil de 13 ani, pasager în mașină, au fost răniți.

Polițiștii au fost sesizați în noaptea de sâmbătă spre duminică, la ora 3:35, cu privire la producerea unui accident pe strada Geniștilor din municipiul Craiova.

Vezi cum circula tiganii cu masini inmatriculate in Germania si fara placute de inmatriculare prin Timisoara

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat faptul că, un minor în vârstă de 12 ani, în timp ce conducea o mașină, din cauze ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a pierdut controlul asupra direcţiei și a pătruns pe contrasens, unde a intrat într-un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani.

Accident grav in Cluj cu 8 persoane transportate la spital, printre care și 3 copii! Soferul nu avea permis si a fugit de la fata locului

RASPUNSUL POLITIEI!

Polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătamare corporală din culpă și conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, cercetările fiind continuate pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

Cozi de 10 km in Vama Nadlac cu mii de tigani care se intorc din Franta si Marea Britanie

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA SI OBIECTIVA sustine Autolatest Romania:

Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente