Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Bun venit Ford Romania! Compania nationala de vanzari Ford Romania si-a inceput activitatea!

Acesta reprezintă un moment deosebit de important în activitatea desfăşurată de Ford în România, întrucât dealerii autorizaţi vor putea accesa vehicule şi componente direct de la Ford. Acest fapt contribuie la consolidarea activităţii de comercializare şi a nivelului de satisfacţie a clienţilor pentru operaţiunile de service. De asemenea, astăzi se încheie colaborarea de succes cu Romcar SRL, care a deţinut rolul de distribuitor principal al Ford timp de peste un deceniu şi care a contribuit la recunoaşterea mărcii în România.

Ingvar Sviggum, Vicepreşedinte al Diviziei de Marketing, Service şi Vânzări a Ford Europa a afirmat: „Sunt onorat că Ford România este acum parte din reţeaua europeană de vânzări Ford. Romania este o piaţă importantă pentru Ford în Europa. Ford dispune deja de o prezenţă puternică în România, prin fabrica de producţie de la Craiova. Sunt încântat că astăzi facem încă un pas în procesul de consolidare a relaţiilor cu dealerii şi cu clienţii noştri din România”. Echipa Companiei Naţionale de Vânzări Ford este formată din aproximativ 30 de membri şi îşi desfăşoară activitatea în Bucureşti. Aceştia deţin o experienţă solidă în industria auto, prin prisma funcţiilor pe care mulţi dintre ei le-au deţinut anterior fie în cadrul companiei Ford, în diverse ţări din Europa, fie în cadrul altor importatori sau constructori auto din România.

„Mă bucur şi sunt mândru să anunţ faptul că astăzi îşi începe activitatea Compania Naţională de Vânzări Ford pentru Romania”, a afirmat Paul Flanagan, Managing Director Ford Romania. „Doresc să îi asigur pe clienţii noştri actuali şi viitori din România că obiectivul nostru este acela de a furniza servicii de vânzare, post-vânzare şi marketing la standarde excepţionale. Pentru noi, satisfacţia clientilor este prioritară şi dorim să le oferim acestora o experienţă deosebită, atât în calitate de cumpărători, cât şi în calitate de proprietari de autovehicule Ford”. Paul Flanagan, care anterior a fost responsabil de coordonarea activităţii a 188 dealeri Ford din Marea Britanie va fi sprijinit în Bucureşti de Zoltan Brassai, în calitate de Director de Operaţiuni. Domnul Brassai a ocupat anterior funcţia de Director de Operaţiuni pentru România, în cadrul organizaţiei Ford EDM (European Direct Markets), cu sediul în Köln, Germania.

Din echipă fac parte, de asemenea, Enrico Ferroni, Director de Marketing Ford România şi fost Director de Flote în cadrul Ford Italia. Rafal Krajewski este în prezent responsabil de Divizia de Servicii pentru Clienţi Ford (FCSD) şi a deţinut anterior o poziţie similară în cadrul Ford Polonia. Departamentul de Dezvoltare a Reţelei este coordonat de George Sanduleac, care deţine o vastă experienţă în vânzări şi managementul produselor în industria auto.

Echipa Companiei Naţionale de Vânzări Ford pentru Romania este completată de Adrian Nache, director al Departamentului de Vânzări Vehicule Comerciale, precum şi de Sorin Toma, director al Departamentului de Vânzări Flote. P.S. Ford Romcar a murit, traiasca Ford Romania!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

2 COMMENTS

  1. Va mulțumesc forte mult pentru ajutor acordat în colsunta ,rușine să fa fie în trafic a sărit o piatra în parbriz la spart am solicitat dolarului să înlocuim parcul și răspunsul a fost că sunt bun de plată ,nu înțeleg mașină fond noua garantata total 24 de luni ,dece dolari mă pune să plătesc parbrizul . Va rog sa mi răspundeți ce înțelegeți dv.prin garanție.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente