Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Bravo Trust Motors! Peugeot Romania ofera trei autovehicule Rifter Institutului Național de Boli Infecțioase Prof. Dr. Matei Bals

TRUST MOTORS răspunde apelului Institutului Național de Boli Infecțioase „Prof. Dr. Matei Balș” dinBucurești si oferă trei autovehicule noi Peugeot Rifter necesare pentru activitatea echipei medicaleîn lupta pentru combaterea pandemiei generate de virusul SARS-Cov-2.


Flota oferită de Trust Motors este necesară pentru mobilitatea unor echipe medicale care vor asigura medicația necesarăpacienților depistați pozitiv cu noul virus SARS-Cov-2, direct la domiciliul acestora. În acest fel sepoate limita răspândirea virusului și supraîncărcarea sistemului medical din România.

“Acum când trecem prin vremuri cum nu au mai fost, solidaritatea și responsabilitatea socială trebuiesă se manifeste în rândul fiecăruia dintre noi. Trebuie să ne unim forțele și să acționăm cât mairepede în punctele de maximă urgență. Am decis că cea mai bună cale de a răspunde acestei nevoiurgente este să sprijinim nevoile de mobilitate operativă din sistemul medical, în lupta împotrivaSARS-Cov-2.

Suntem atenți la tot ce se intamplă și facem tot ce ține de noi pentru a trece impreunăcu bine peste această perioadă“ a declarat Andrei Iacob, CEO TRUST MOTORS.

„Compasiunea și altruismul dumneavoastră ne vor ajuta să fim și mai aproape de cei aflați în nevoie,vor fi sprijin în îndeplinirea misiunii noastre – salvarea vieții semenilor noștri.Împreună rămânem în prima linie și ne facem datoria cu profesionalism, implicare și atitudineprofund umană.

Suntem conștienți că numai alături, umăr la umăr, vom putea trece mai ușor pesteacest moment care pune la grea încercare capacitatea sistemului medical din România dar șiempatia, solidaritatea și noblețea sufletească a fiecăruia dintre noi. Acum și întotdeauna, punem maipresus de orice – VIATA.” au declarat reprezentanții oficiali ai Institutului Național de Boli Infecțioase„Prof. Dr.Matei Balș”

TRUST MOTORS este importatorul oficial în România al mărcilor Peugeot, Citroën și DS Automobilesși unul dintre cei mai importanți jucători din industria auto.


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente