Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

BradyAuto are acum un configurator de revizii! Preturile sunt socante, nu conteaza motorul sau vechimea sa insa platesti materialele mici

Acestia vand fara probleme masini Skoda si VW, insa acum in anul 2017 vedem ca au postat online si un prin cofigurator pentru revizii.

De buna credinta ne-am configurat cateva modele si vedem ca pretul pentru aceeasi motorizare de VW este mai scumpa in comparatie cu un model Skoda.

Daca alegem benzina vs diesel vedem ca avem aceleasi costuri chiar daca ne uitam la un model Octavia 1.9 TDI ALH de 90 CP in comparatie cu un model Octavia 2.0 TDI RS de 190 CP.

Supriza cea mare este scrisa in subsolul paginii unde Brady ne atentioneaza ca aceste preturi nu au TVA si alte MICI CONSUMABILE: “*tarifele la revizii sunt estimative, nu includ tva si nici costul cu materialele mici”

Aici pretul creste cu 19% fata de cel estimat initial plus acele cateva materiale mici care pot insemna 2 sau 3 tuburi de degresant care au un pret fiecare de 30 lei fara TVA. Adica lejer un plus la factura de 150 lei.

S

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente