Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Bosch, Valeo si Continental urmeaza sa-si restructureze afacerile din Europa-Urmeaza concedieri si in Romania

Cei mai mari fabricanti de piese auto din Europa au anuntat ca trec prin momente grele si ca urmeaza sa-si dea afara o mare parte dintre angajati.

Aici sunt vizate si unitatile de productie din Romania unde industria auto orizontala este mai importanta decat Dacia sau Ford la capitolul angajati si cifra de afaceri.

Bosch, Valeo si Continental, concedieri Bosch, Valeo si Continental, autolatest, reduceri personal, industria orizontala

Un exemplu clar este cel al industriei auto din Franta care produce cu pana la 60% mai putine masini in comparatie cu anul 2004, adica toti furnizorii francezilor au productia redusa la randul lor cu cel putin 60% fata de piata de acum doua decenii.

Singurii care nu sufera sunt Hyundai-KIA care detin Mobis si care produc in proporite de 90% toate componentele auto insa si japonezii cu al lor Denso pe partea de componente electronice.

Bosch, Valeo si Continental, concedieri Bosch, Valeo si Continental, autolatest, reduceri personal, industria orizontala

Tesla este singurul constructor de automobile din lume care este capabil sa-si produca atat masinile cat si sistemele electronice cat si software-ul necesar utilizarii unei masini electrice.

Bosch, Valeo si Continental, concedieri Bosch, Valeo si Continental, autolatest, reduceri personal, industria orizontalaBosch, Valeo si Continental, concedieri Bosch, Valeo si Continental, autolatest, reduceri personal, industria orizontala

Tinand cont de acest trend negativ vom vedea concedieri in acest an si in uzinele din Romania ale industriei orizontale, adica vom avea mari probleme cu forta de munca calificata care intra automat in somaj.

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA SI OBIECTIVA sustine Autolatest Romania: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente