Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

BMW X6 primele imagini oficiale! Stuttgart you have a problem!

In acest moment BMW a preluat initiativa si a deschis un nou segment, situatie foarte rara din partea celor din Muchen. Despre noua masina se poate spune ca este mult mai sportiva decat a fost prezentat de Chris Bangle in urma cu cateva luni, iar cei mai mari perdanti din acest joc sunt fara discutie Mercedes ML, Audi Q7 si de ce nu BMW-ul X5.

Cu acest nou X6 BMW a dorit sa ofere o masina pentru cei care doresc un corossover cu stil, masina care sa fie condusa in principal pe sosea. Formula de succes a noii masini este o transmisie integrala permanent deosebit de eficienta care poarta numele de Dynamic Performance Control, o gama de motorizari de top si de ce nu o linie a designului care realmente pune bazele noii categorii SAV sau Sport Activity Coupe. Cea mai importanta noutate la capitolul motorizari este echiparea pentru prima data a unui motor cu opt cilindri al sistemului cu dubla supraalimentare.

Astfel, motorul V8 de baza al celor de la BMW cu o cilindree de 4.4 litri a primit doua turbine, iar rezultatul este o putere dezvoltata de 400 CP. Momentul motor depaseste 500 de Nm si este disponibil incepand cu 1.800 rpm. Aceste performante permit noului X6 5.0 sa tinga 100 de km/h in mai putin de 5.5 secunde. Cealalta motorizare este cunoscutul diesel de trei litri si 286 CP. Si acesta permite masinii sa atinga 100 de km/h in mai putin de 6.5 secunde. Cu aceste doua propulsoare de top BMW devine in acest moment cel mai performant SUV din lume, caracteristica recomandata si de noul tren de rulare foarte sportiv.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente