Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

BMW vrea ca noul SUV electric iX sa mearga WLTP 600 de km cu o singura incarcare

TEHNOLOGIE BMW IX 2021

Două motoare electrice generează împreună o putere maximă de peste 370 kW/500 CP conform calculelor actuale.

O parte integrantă a testului de rezistenţă de la Capul Nord este şi reglarea finală a sistemului inteligent de tracţiune integrală BMW xDrive şi reglarea adaptivă a momentului de gabarit specific axelor, care, pe lângă stabilitate şi tracţiune, optimizează în mod constant eficienţa BMW iX.

Obiectivul dezvoltării este de a realiza un consum combinat de energie foarte redus – mai puţin de 21 kWh/100 km în ciclul de testare WLTP – şi o autonomie de peste 600 de kilometri, la fel conform WLTP, valori care nu sunt tipice pentru această clasă.

Încărcare rapidă DC: peste 120 de kilometri de autonomie suplimentară în 10 minute

Noua tehnologie de încărcare a BMW iX permite încărcarea rapidă DC de până la 200 kW. În acest fel, bateria poate fi încărcată de la 10 la 80% din capacitatea sa maximă în mai puţin de 40 de minute.


În plus, în decurs de zece minute poate fi alimentată suficientă energie în baterie pentru a creşte autonomia maşinii cu peste 120 de kilometri.

Este nevoie de mai puţin de 11 ore pentru a încărca bateria de înaltă tensiune de la 0 la 100% la 11 kW dintr-un panou (Wallbox).


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente