Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

BMW Seria 5 Touring F11 vs Audi A6 Avant vs Mercedes Clasa E T-Modell

Pentru a intelege mai bine unde se integreaza aceasta masina pe piata am pus fata in fata noul 5 si concurentii sai directie A6 Avant si Mercedes Clasa E T-Modell. Asa cum era de asteptat noul Touring al modelului BMW seria 5 este o masina care se adreseaza celor care nu doresc neaparat o masina utilitara(un spatiu de incarcare de top). Fata de modelele concurente doar Audi-ul A6 poate concura din punct de vedere al liniei caroseriei cu noul Serie 5.

Design-ul BMW-ului F11 poarta semnatura clasica a modelor Touring bavareze, respectiv un plafon care are o inaltime usor scazuta in dreptul hayon-ului si un volum al portbagajului in media clasei. Masina de top din punct de vedere al spatiului de utilitate continua sa fie versiunea break a noului Mercedes clasa E.

Aceasta are cel mai mare volum de incarcare si beneficiaza de un comportament realmente confortabil. Portbagaj Cu bancheta ridicata Mercedes ofera un spatiu de 695 litri in timp ce modelele A6 si Seria 5 se invart in jurul valorii de 560-565 litri. Cand se rabateaza bancheta din nou Mercedes ofera prin ai sai 1.950 litri cel mai mare volum de depozitare. Pe locul secund se claseaza noul BMW cu 1.670 litri, iar Audi se vede clasat pe ultima pozitie.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente