Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

BMW Seria 5-2010 are pachetul M si in Romania

Pachetul M Sport va fi prezentat în luna septembrie 2010 simultan pentru noul BMW Seria 5 Sedan şi pentru noul BMW Seria 5 Touring. Pachetul, care a fost dezvoltat de BMW M GmbH, cuprinde componente care au fost adaptate special pentru a se potrivi cu suspensia, aerodinamica şi designul interior şi exterior al fiecărui model. Suspensia sport M, pachetul aerodinamic M şi jantele M de aliaj, de 18 ţoli, cu spiţe duble contribuie la o îmbunătăţire a dinamicii şi la o apariţie deosebit de puternică.

Mai mult, particularităţile disponibile opţional includ jante M din aliaj, de 19 ţoli, şi un spoiler spate M pentru versiunea sedan. Scaunele sport sunt îmbrăcate într-o combinaţie de Alcantara şi tapiţerie sintetică, special dezvoltată pentru pachetul M Sport, ceea ce oferă interiorului o ambianţă deosebit de sportivă. Caracterul exclusivist al tapiţeriei este subliniat de materialele de calitate, cusăturile contrastante şi emblema M aplicată pe scaune.

Lista dotărilor de interior incluse în pachetul M Sport cuprinde, printre altele, volan M îmbrăcat în piele, cap M pentru levierul schimbătorului de viteze, sprijin M pentru picior, tapiţerie BMW Individual de culoarea antracitului pentru acoperiş şi capitonaj M din aluminiu, tip fagure.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente