Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

BMW recheama toate masinile electrice vandute in ultimii doi ani! iX, i4 insa si noul i7

BMW se vede pus pentru prima data in fata situatiei in care trebuie sa retraga de pe piata toate masinile electrice vandute in ultimii ani pentru ca acestea au probleme grave de sigurata.

BMW iX, autonomus drive BMW iX crash, vito vs BMW iX crash, level 2 crash test autonomus drive BMW iX, autolatest

Conform primelor informatii toate modelele BMW iX construit in China sau iX, i4 si i7 fabricate in Germania au probleme cu managementului motorului electric si partea de software a intregrului sistem.

BMW i3 si BMW iX M60 (i20), incendiu BMW i3 si BMW iX M60 (i20), baterie samsung BMW i3 si BMW iX M60 (i20), probleme, autolatest

In traducere, specialistii au descoperit ca sunt situatii cand masina este in mers, electronica se restarteaza si blocheaza complet motorul electri, adica si cutie de viteze si planetarele masina fiind pasibila a face un accident pentru ca soferul pierde complet controlul.

Este ca si cum tragi frana de mana la 100 de km/h in curba pe ud fara a mai putea actiona directia.

bmw i4, bmw ix, bmw i7, bmw ix, probleme bmw electrice, accident bmw ix, recall bmw i7, masini electrice bme, autolatest

BMW spune ca deja lucreaza la un update de soft care se poate face online fara ca masina sa ajunga la service, insa pana atunci este recomandat sa mergi cu masina ta electrica BMW i direct la dealeri pentru a cere acel update direct in reprezentanta!

bmw i4, bmw ix, bmw i7, bmw ix, probleme bmw electrice, accident bmw ix, recall bmw i7, masini electrice bme, autolatest

The high voltage battery electronic control unit software may, during certain vehicle operating conditions, cause an interruption of electrical power. Specifically, a misdiagnosis can sporadically occur within the battery management electronics, which could cause the electronic control unit to reset. If a reset occurs, this could cause an interruption of electrical power.

s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

4 COMMENTS

  1. Niște aberatii mai mari nu am auzit.Detinator de i4 ,A fost o rechemare, a apărut in aplicatie și îți dădea opțiune să aștepți update over the air,lucru care l -am si făcut,update saptaman trecuta .Deci nu mai exagerați aiurea.
    Cutie de viteze blocata????
    De unde cutie de viteze ???
    V-ati putea informa mai bine…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente