Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

BMW iX3 a inceput sa fie fabricat de Brilliance Automotive din Shenyang China

Primul BMW iX3, model full electric, a părăsit linia de producţie a joint-venture-ului BMW Brilliance Automotive (BBA) de la Shenyang, în China.

Forţa de muncă a uzinei BBA Dadong din Shenyang a sărbătorit deja începerea cu succes a producţiei la 29 septembrie 2020.


BBA realizează teste riguroase pentru tot, de la baterii la automobile finisate, pentru a garanta siguranţa automobilului BMW iX3. 128 de teste mecanice şi 994 de teste de funcţionalitate software asigură calitatea ridicată a bateriilor de înaltă tensiune de-a lungul întregului ciclu de viaţă.

140 de teste funcţionale verifică fiecare aspect al maşinii în timpul accelerării, în condiţii de drum special şi pe drumurile denivelate.

În consecinţă, BMW iX3 este potrivit pentru toate tipurile de drumuri şi îndeplineşte cerinţele ridicate ale diferitelor condiţii de condus.

BBA produce modelul full electric BMW iX3 pe aceeaşi linie ca şi versiunea BMW X3 cu motoare termice pentru a asigura un nivel ridicat de eficienţă şi flexibilitate în producţie.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente