Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

BMW a prezentat noua Seria 7 facelift la Cupa de Cristal 2012

Acesta a marcat o premieră importantă pentru competiţie câştigătorii având şansa să reprezinte România la cel mai mare turneu de golf amator din lume  BMW Golf Cup International. 

In fiecare an peste 100.000 de jucători din 50 de ţări îşi dispută un loc în finala mondială, competiţie care în 2012 a aniversat 30 de ani de la prima ediţie.

Cele mai importante modificări pe care le aduce noul model sunt la interior – gama de motorizări a fost revizuită şi pachetul de măsuri BMW EfficientDynamics a fost extins pentru a reduce consumul (în medie cu peste 15%) şi a îmbunătăţii calităţile dinamice. 

De exemplu, noul BMW 730d xDrive, proaspăt prezentat în gamă, este acum cea mai eficientă limuzină de lux cu tracţiune integrală din lume, cu emisii conform normelor de măsurare europene de numai 158 g per km (cu 20g mai mic şi faţă de versiunea anterioară 730d cu tracţiune spate).

În acelaşi timp modelul cu tracţiune integrală realizează sprintul 0-100 km/h în 6 secunde, aceeaşi performanţă realizată înainte de versiunea 740d xDrive.

Toate modelele beneficiază de tehnologia TwinPower Turbo şi de cutia de viteze cu 8 trepte care contribuie semnificativ la performanţele dinamice excelente şi consumul redus. Suplimentar, o nouă generaţie a modului EcoPro care oferă în premieră funcţia automată de coasting (rularea la liber).

Tot la interior se remarcă noua unitate iDrive care vine cu un procesor grafic semnificativ îmbunătăţit şi o serie de funcţii noi. Printre acestea se remarcă o hartă semnificativ îmbunătăţită şi mult mai rapidă sau posibilitatea de a rula filme de pe un memory stick USB (suportă fişiere MPEG4 şi MOV). 

O experienţă unică este asigurată şi de sistemul de Rear Seat Entertainment, care vine cu un nou design al ecranelor din tetiere, şi de sistemul de sunet de înaltă fidelitate oferit de Bang & Olufsen, pentru prima dată disponibil pe BMW Seria 7.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente