Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Berceanu vrea rovinieta electronica obligatorie/ mersul cu masina sport in romania, sosele din romania, asfalt made in romania

Aceasta functioneaza simplu prin lipirea unui recever pe parbriz pentru a putea sa fie citit de autoritati. Acest sistem functioneza in orice anotimp si amenda vine automat acasa daca aceasta taxa nu a fost platita. Sistemul electronic de emitere si control al rovinitei va intra in functiune la 1 august, urmand ca soferii fara documentele care atesta plata acesteia sa achite CNADNR despagubiri in functie de tipul vehiculului, respectiv intre 28 si 1.210 euro, si amenzi cuprinse intre 250 si 4.500 de lei.

Sumele provenite din despagubiri vor fi venituri extra bugetare ale Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) si reprezinta o suma egala cu tariful pe un an, in functie de tipul vehiculului folosit fara a detine rovinieta valabila, se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor si Infrastructurii (MTI). Sfaturile Autolatest Pentru a nu primii o amenda de 1.000 euro noi recomandam sa circulati daca se poate cat mai putin in afara orasului cu masina personala deoarece sunt sanse sa platiti mai mult de 1000 euro la service pentru reparatii gen bucsi sau pivoti. O alta metoda mai eficienta este circulatia fara numere de inmatriculare in limita bunului simt.

P.S. Bai Berceanu echipa Autolatest detine in parcare o masina aproape sport cu anvelope 225/50 ZR 16, drept urmare noi nu o sa platim aceasta rovinieta deoarece momentan Romania nu detine infrastructura rutiera, deci asadar si prin urmare preferam sa circulam fara aceasta taxa abuziva platitia. Costul unei anvelope Goodyear Egale F1 este de 750 lei fara TVA iar o janta de producator are un pret de 900 euro fara TVA, iar aici nu mai punem eventual si doua trei bucsi sau cine stie ce pivot. Cand o sa mergem pe sosele cu o suprafata buna atunci o sa platim renumita rovinieta!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente