Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Batalia din clasa compacta se intensifica in 2010!

Aici regele necontestat a fost si continua sa fie Volkswagen-ul Golf. Acesta a ajuns deja la cea de-a 6-ea generatie sau mai bine spus la cea de-a 5-ea generatie cu facelift. Spunem aceasta deoarece actualul Golf VI nu este decat un Golf V din punct de vedere tehnic, masina care a beneficiat insa de o multime de schimbari pentru a cimenta prima pozitie a germanului. Realitatea este ca acest amplu facelift functioneaza asa de bine pentru VW si fanii marcii inca o noua generatie Golf VII se asteapta cu greu. Pur si simplu este foarte greu sa faci o masina compacta mai buna decat acest Golf VI. Realitatea este insa neprevazuta si aici putem sa amintim un nou Opel Astra 2009 care se apropie foarte mult de miticul Golf VI insa totul in schimbul unui pret de achizitie mai mic.

In afara de acest doi teutoni se mai afla un alt german cu state de plata in SUA pe nume Ford Focus. Noul Focus 2010 este asteptat sa apara in iana anului viitor si va reprezenta cu siguranta o masina compacta deosebit de bine realizata din toate punctele de vedere. Punctul forte al tuturor modelelor Ford Focus este trenul de rulare deosebit de sportiv pentru o masina din aceasta clasa. Chiar si asa, o alta compacta se asteapta sa detroneze chiar si acest Ford Focus la capitolul stabilitate, respectiv noua Alfa Romeo Giulietta sau Milano.

Platforma tehnica a noii masini este identica cu cea a Fiat-ului Bravo detaliu care nu poate insemna ca masina corespunde trendului actual la capitolul fiabilitate. Punctul forte al noii masini este gama de motorizari TSI de ultima generatie care o sa culmineze cu un TDI de 1.750 cmc si 200 CP. Toate motoarele noii masini corespund normelor de poluare Euro 5.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente