Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Autoturismele Dacia activeaza eronat frana de urgenta fara nici un obstacol in fata! Dealerii Dacia inca nu stiu ce sa faca

Din presa locala aflam faptul ca masinile Dacia au probleme cu sistemul electronic de evitare al obstacolelor, sistem care utilizeaza un radar pentru franarea urgenta.

Conform presei din Bacau intr-un pasaj din oras masinile franeaza violent fara nici un obstacol in fata, moment in care in multe situatii soferii din spate intra in coliziune cu Dacia oprita in mijlocul drumului.

Dacia, franare de urgenta Dacia, esec, probleme radar franare Dacia, autolatest

” Cu toate acestea, în ciuda recunoașterii problemei de către dealer, nu a fost emis niciun recall oficial și nicio modificare la sistemele de frânare ale acestor autoturisme.

Potrivit clienților care au cumpărat autoturisme Dacia, acestora li se comunică verbal de către dealer că trebuie să aibă grijă în pasaj, sugerând astfel că problema este cunoscută, dar până acum nu s-au luat măsuri pentru a rezolva situația.”

Dacia, franare de urgenta Dacia, esec, probleme radar franare Dacia, autolatest

Claudiu este unul dintre cei cîruia i s-a oprit mașina: “Eram în drum spre servici, când am trecut pe sub pasaj s-a oprit brusc! a trebuit să pun pe avarii, să plec din drum! Dacă nu eram atent, sau dacă nu erau alții din spatele meu, puteau să mă accidenteze! Să facem un accident in lanț!”

Dacia, franare de urgenta Dacia, esec, probleme radar franare Dacia, autolatest

Mai jos vezi un video in care soferul este oprit violent de electronica masinilor Dacia care se pare ca are probleme de functionalitate.

PENTRU O PRESA AUTO INDEPENDETA SI OBIECTIVA sustine Autolatest Romania: Donează prin Patreon AICI

Autolatest Patreon, doneaza pentru autolast, presa auto independenta autolatest, patreon testeauto

s s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

2 COMMENTS

  1. Problema poate fi de la suportul de numar daca are vreun abtibild cu insertii metalice. Radar-ul trece doar prin material plastic, nu si prin alte materiale.
    Nici cei de la Autombile Bavaria nu stiau de ce mi se opreste masina dupa revizie si tocmai imi schimbasera suportul de numar.

  2. Nu are nici o legătură cu suportul de număr in acest caz…
    Suportul de număr e fix, radarul e fix, e vorba doar de unghiul de incidență cu solul, asta e singura variabilă…
    In orice caz, problema e delicata iar daca lovești un Logan in spate, echipat cu acest sistem, tot tu ești vinovat, in cazul in care frânarea automata se activează…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente