Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Autostrada Pitesti-Curtea de Arges-Sibiu urmeaza sa fie gata in 2021

“Am analizat în amănunt evoluţia proiectului şi finalizarea întregului proiect între Piteşti şi Sibiu, iar construcţia acestuia va fi gata la finalul anului 2021. Capetele autostrăzii, loturile 1 între Piteşti şi Curtea de Argeş şi lotul cinci vor fi gata în 2020”, a declarat Cătălin Homor, directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România (CNADNR).

CNADNR a anunţat că va constitui un colectiv de lucru care să revizuiască şi să actualizeze studiul de fezabilitate pentru autostrada Piteşti-Sibiu, de 116 kilometri. Pentru acest tronson de autostradă a mai fost făcut un singur studiu de fezabilitate, în 2008, însă avizele luate pentru acesta au expirat.

Sibiu-Piteşti este una dintre cele mai aşteptate autostrăzi din România, inclusiv de către cea mai mare companie din România, Dacia, care este şi cel mai mare exportator la nivel naţional. Lucrările ar urma să înceapă în 2016, întâi 10 kilometri dintre Sibiu şi Boiţa, apoi 31 de kilometri dintre Piteşti şi Curtea de Argeş.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente