Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Automobile Bavaria lanseaza BavariaMobility si devine cea mai apreciata companie Rent A Car din Romania

ECONOMIE DE TIMP ȘI RESURSE

Programul Executive Mobility vă oferă posibilitatea utilizării automobilului preferat în schimbul plăţii unor rate fixe pe întreaga perioadă aleasă. Veţi beneficia astfel de o bugetare corectă a costurilor şi gestionarea eficientă a fluxului de numerar. Totodată eliminaţi riscurile de intreţinere a flotei, deoarece pachetul nostru include toate serviciile necesare:

Înmatriculare;Asigurare (CASCO, RCA);Taxe și impozite;Mentenanță completă;Anvelope de sezon;Maşină la schimb;Asistentă rutieră;Persoană de contact dedicată contului dumneavoastră.

PERIOADA CONTRACTUALA FLEXIBILA


Prin Executive Mobility aveţi posibilitatea să înlocuiti autoturismul închiriat cu unul nou, în perioada contractuală. Acesta poate fi schimbat în funcție de sezon (vară/iarnă), apariția modelelor noi sau dorința de a utiliza periodic modele diferite.

Cu o frecvență de maxim 6 luni de utilizare, veţi experimenta permanent plăcerea de a conduce un automobil BMW nou.

TARIFE ÎNCHIRIERE-SERVICII INCLUSE


MentenantaAsigurari ( RCA si CASCO);Anvelope PREMIUM de sezon;Impozit si taxe locale;Masina la schimbRulaj lunar acceptat: 3000 de km;

CONDITII AVANTAJOASE DE MODIFICARE CONTRACT

Bavaria Mobility vă oferă posibilitatea de a alege operarea unor modificari ale pachetului Executive (perioadă, kilometri și servicii incluse) pe durata contractului, inclusiv cu posibilitatea returnării mașinii în orice moment al derulării contractului.

CONTACT AICI!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente