Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Autoitalia are un nou directorul general executiv (CEO) interimar, Ori Lahav! Autoitalia este importatorul marcii Jeep in Romania!

Pe de alta parte, compania a pus in “conservare” activitatile pentru marcile Ssangyong, Honda Motorcycles si Segway, in sensul ca showroom-urile au fost inchise in asteptarea unor vremuri mai bune pentru piata. AutoItalia, compania care din 1993 vinde Fiat si alte marci pe piata romanesca, a fost preluata de grupul israelian Levy care activeaza in industria textila, dar este si importator pentru Fiat in Israel de trei decenii

. Ori Lahav, cel care va conduce temporar AutoItalia nu a vrut sa spuna cat s-a platit pentru companie, insa a spus ca atat cifrele aparute in presa romana, dar si cele din presa israeliana sunt gresite. AutoItalia a vandut sub 4.000 de masini anul trecut, iar Lahav vrea ca in cativa ani sa se ajunga la 10.000.

In prezent dealerii sunt evaluati, iar unii ar putea fi inchisi. Cifra de afaceri a AutoItalia a fost de 213 milioane euro in 2007, insa a scazut la 91 milioane euro in 2009. Daca in 2007 AutoItalia a inregistrat profit net de aproape sase milioane euro, in 2009 a avut pierderi de peste un milion de euro.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente