Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Audi face o diferentiere clara intre clientii sai! Cine alege un A6 cu motor mic primeste doar o cutie secventiala S Tronic nu una ZF8

Spunem acest lucru pentru ca aceelasi lucru se intampla si cand alegi un VW Golf cu motor mic, clientii primind doar o punte rigida in comparatie cu cei care aleg un motor mai mare si care primesc o punte spate multilink premium.

Aceeasi problema se regaseste si la Audi din pacate pentru ca daca vrei noul A6 cu motoarele 45 TFSI, 55 TFSI sau 40 TDI V6 primesti doar cutia DSG care se numeste la Audi S Tronic.

De fapt aceasta cutie are un raport de fiabilitate chiar mai slab decat cel al unei transmisii DSG6 gasita pe un Golf banal.

Insa daca vrei un model de top Audi A6 50 TDI primesti in premiera o cutie automata clasica ZF8, una dintre cele mai bune din industrita auto.

Diferenta dintre 40 TDI si 50 TDi este  versiunea de top are o putere maxima de 286 CP, in timp ce gama 40 TDi nu are decat un 4 in linie de doi litri TDI.

Supriza cea mare este echiparea unui V6 TFSI de 340 CP al modelului Audi A6 55 TFSI primeste tot cutie secventiala cu doua ambreiaje S Tronic. 

BMW si Mercedes ofera pe motoarele mai mari de 150 CP doar transmisii automate clasice ZF8 Plus la BMW sau 9G Tronic pentru gama Mercedes Benz.

Reparatii cutii automate AICI!


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente