Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

ATENTIONARE-Semafoarele cu leduri nu topesc zapada!semafoare inghetate, ledurie si zapada, iarna cu leduri

Spunem modern din punct de vedere al sistemelor de iluminat nu si din punct de vedere al semafoarizarii inteligente. Pe scurt acest lucru se traduce prin implementarea unor semafoare cu sistem de iluminat pe baza de LED-uri care au inlocuit enervantele si decoloratele becuri fabricate de timisorenii de la Elba.

Toate bune si frumoase insa si acest sistem are un defect de fabricatie. Acesta este vizibil doar in anotimpul rece cand in urma unei ninosori puternice semafoarele sunt acoperite de zapada. Noile becuri pe baza de LED nu au capacitatea de a topii zapada asemenea unui bec normal deoarece caldura emanata de acestea este mult mai mica decat cea a unui sistem conventional. Chiar si asa, sistemul de semaforizare pe baza de LED are foarte multe avantaje la capitolul anduranta si luminozitate insa iarna acesta trebuie sa primeasca o mententa de rigoare, detaliu care din pacate nu prea exista in Romania.

Autolatest spera ca actuala vreme nefavorabila sa nu persiste mult timp pentru ca zapada sa nu se depuna pe aceste semafoare. Aceeleasi lucru este intr-o oarecare masura valabil si pentru masinile cu stop-uri pe baza de led, sfatul nostru fiind acela ca stopurile sa fie curatate bine de zapada inainte de a pleca de pe loc.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente