Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Asa arata Conceptul Kia Futuron! Adica cum vor arata viitoarele modele KIA in Europa

Kia Motors a dezvăluit noul său concept Futuron, un SUV coupecu tracțiune integrală ce propune liniile noi de design pentru automobilele electrice viitoare.

Conceptul Futuron reprezintă imaginea modernă și încrezătoare a unui SUV coupe electricprogresist imaginat de Kia.

Chiar numele Futuron reprezintă o îngemănare a cuvintelor”viitor” (Future) și ”conectat” (On), sugerând natura electrică a designului viitorului SUV albrandului.

Cu un design realizat în jurul noțiunii de dinamică desăvârșită, conceptul Futuron îmbinăproporțiile elegante cu formele și suprafețele simple. Caroseria sa ușoară de SUV coupegăzduiește un sistem de propulsie cu tracțiune integrală, complet electric, îmbrăcat însuprafețe exterioare îndrăznețe, dar moderne, cu un interior flexibil, high-tech.Conceptul Futuron și-a făcut debutul astăzi, la China International Import Expo 2019 (CIIE),din Shanghai, unde va fi prezentat publicului până în data de 10 noiembrie.

Un SUV coupe electric cu tematică ‘360 de grade’Conceptul Kia Futuron este construit în jurul unui design unic, puternic, cu tematică ‘360 degrade’, remarcabil prin forma sa pură, netedă, lipsită de ornamente. Suprafețele caroserieiemană delicatețe și rafinament, creând o serie de forme alungite, fluide, care se răsucesc,se extind și se contractă în jurul caroseriei. Rezultatul este o formă elegantă și simplă cecreează un profil aerodinamic eficient.

Proporțiile inedite ale automobilului frapează imediat. Caroseria de SUV coupe face odeclarație de intenție puternică pentru viitoarele automobile Kia, care vor exprima încredere,sportivitate și modernism, dar și eleganță deopotrivă.

Cu o lungime de 4.850 mm, o înălțimede 1.550 mm și un ampatament de 3.000 mm, garda la sol înălțată a conceptului Futuron seîmbină cu o caroserie de tip coupe ce crează un aspect dinamic, încrezător.Acest aspect al caroseriei se datorează sistemului de propulsie complet electric alconceptului Futuron.

O baterie de înaltă capacitate este montată jos în caroseriaautomobilului, sub podeaua habitaclului, oferind energie pentru patru motoare electriceputernice aflate în roți.

Aspectul înălțat al automobilului se îmbină cu un centru de greutatescăzut și un sistem de propulsie electric cu tracțiune integrală (e-AWD) care oferă unrăspuns rapid și ușor la comenzile șoferului.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente