Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

ARR a dat amenzi de peste 22.38 milioane de lei! Peste 58.000 de autovehicule controlate pentru Rovinieta si ITP!

58.107 vehicule au fost supuse controlului in trafic. In perioada mentionata, inspectorii ARR au intocmit 5.803 procese verbale de constatare si sancţionare a contravenţiilor, valoarea totala a acestora insumând 22,38 milioane de lei. Ca urmare a controalelor efectuate in trafic au fost suspendate, retrase sau anulate 134 licenţe de transport, 240 copii conforme, si trei licenţe de traseu.

De asemenea, au fost verificate 243 scoli de conducatori auto la sediu si 806 autovehicule „scoala” in trafic, fiind retrase, suspendate sau anulate un numar de 21 autorizaţii scoli soferi sau instructori auto independenţi. In ceea ce priveste transportul marfurilor divizibile si controlul respectarii maselor maxime admise pe trimestrul I al anului 2011 a fost aplicat un numar de 107 amenzi in valoare totala de 231 000 lei.

Pentru trimestrul I al anului 2011, la nivel naţional, pentru combaterea activitaţilor ilegale in domeniul transporturilor rutiere, mai precis a activitaţilor nelicenţiate de transport(efectuate fara deţinerea licenţei de transport, copiei conforme a licenţei de transport, certificatului de transport in cont propriu, copia conforma a certificatului de transport in cont propriu, licenţa de traseu, autorizaţia speciala de transport, autorizaţia de transport internaţional sau documentul de transport persoane prin servicii ocazional.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente