Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Ancheta Second Hand! Cea mai buna masina de oras SH ramane Mazda 2 2007-2015

De vina pentru acest titlu este fiabilitatea foarte mare a motorelor Mazda si eficienta masinii chiar daca acum acestea au peste 150.000 de km la bord.

Toate modelele pe benzina sunt echipate cu distributie pe lant care nu necesita o inlocuire prealabila, iar consumul mediul al motorului de 1.3 litri este mult sub oferta concurentei.

Sfatul nostru este sa NU achizitiinati o Mazda 2 pentru ca motorul este de fapt 1.4 HDI de origine PSA, motor bun insa care are o distributie pe curea si care este relativ zgomotos.

Cea mai buna varianta de motorizare pentru acest model este cea de 1.5 litri care dezvolta o putere maxima de 102 CP si 133 Nm, motor care ajunge la 100 de km/h in mai putin de 10 secunde.

Optional acest motor se poate achizitiona si cu o transmisie automata clasica cu 4 trepte extrem de fiabila pentru ca are un convertizor de cuplu clasic. De fapt aceasta masina este printre putinele care nu are o transmisie CVT sau seventiala, lucru de top cand vorbim de fiabilitate.

Sfatul nostru este ca inainte de achizitie sa mergeti intr-un service Mazda pentru o verificare completa a masinii, iar cartea service este un element obligatoriu.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente