Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Analiza-Va avea probleme BMW Seria 3 F30 cu noul Lexus IS 2013

Aceasta este ridicata intr-un moment propice masinilor BMW care prin noul F30 a atins un nou nivel al tehnologiei greu de atins de modelele concurente din Germania.

Daca pana ieri principalii concurenti ai noului 3 erau Mercedes Clasa C si Audi A4, acum a venit timpul japonezilor sa arate ca marcile lor de lux precum Lexus si Infiniti sunt capabile sa produca masini performante, premiul si de ce nu extrem de atragatoare.

Modelul in cauza care are toate sansele sa dea peste cap strategia celor de la BMW este de fapt noua generatie Lexus IS, o masina care la inceput a copiat modelul BMW E46 insa care pe parcurs s-a maturizat si a devenit un competitor de seama.

Noua generatie IS este complet schimbata fata de predecesorii sai pentru ca acum pe langa componenta tehnica japonezii afiseaza si un design agresiv. Linia caroseriei seamana mult cu cea  a fratiorilor sai mai mari GS si LS, caracteristica care nu poate decat sa reprezinte un plus adus masinii.

Sub capota Lexus ofera un diesel de 2.2 litri DCAT de 200 CP care este cuplat la o transmisie automata clasica cu 6 rapoarte, insa cireasa de pe tort este versiunea IS350 AWD echipata cu un V6 puternic si o transmisie automata cu 8 rapoarte si tractiune integrala.

Aceasta versiune impreuna cu modelul IS Hybrid sunt principalele arme ale lui Lexus in lupta cu BMW Seria 3.

Conform primelor teste din SUA masina are un comportament mult mai sportiv decat pana in trecut, iar pret de achizitie a ramas la aceelasi nivel ca si pana acum cu diferenta ca masina 2013 are un nivel de echipare mult mai bun

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente