Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Acestea sunt 3 cele mai proaste masini Ford, VW si Fiat la vanzare in Romania

Acum vorbim de trei dintre cele mai slabe masini la vanzare pe piata auto din Romania, piata unde chiar si Dacia vinde acum un model cu 150 CP.

“Vedetele” zilei sunt modelele de volum de la Volkswagen, Ford si Fiat, trei masini care reprezinta ceva pentru clientii din Romania insa care din pacate ofera performante reale chiar mai slabe decat cele ale unei vechi Dacia Solenza de acum aproape 15 ani.

Primul pe lista este deja clasicul VW Polo care se vinde in premiera cu un motor pe benzina cu 3 cilindri in linie FARA TURBO si care ofera o putere maxima de 65 CP si care are un cuplu motor de 95 Nm incepand cu 3.000 rpm. 

Pentru cei care nu cunosc trebuie sa ne amintim faptul ca o Dacia 1310 din 1994 avea un motor de 1.4 litri si care oferea o putere maxima de 68 CP si un cuplu motor de 97 Nm incepand cu o turatie de 2.800 rpm! Adica Dacia aia veche era mult mai puternica si mai usora decat un VW Polo 2019!Locul secund este ocupat de mult laudatul Ford Fiesta care are acum sub capota un 3 in linie de 70 CP care este usor mai performant decat motorul MPI de la VW insa clar inferior motorizarii de la Dacia Solenza din 2005!

Ultimul si poate cel mai putin indragit de romani este Fiat Panda care are sub capota un 4 cilindri veritabil de 69 CP care se dovedeste mai bun decat motorizare VW insa usor mai slaba decat cea de la Ford.

Pentru intelege nivelul extrem de slab al motoarelor de generatie noua Ford, VW si Fiat trebuie spus ca o veche Dacia Solenza avea sub capota un 1.4 MPI de 75 CP si 138 de Nm, masina atingand 100 de km/h cu pana la 3 secunde mai repede decat aceste masini noi VW, Ford sau Fiat.

Chiar si un Logan 0.9 TCe 2019 are o putere maxima de 90 CP, motor care este acum inlocuit de unul mai puternic care ofera 100 de CP.

Si domnilor aceste  masini VW, Ford sau Fiat au preturi de achizitie cu pana la 5.000 mai mari decat cele ale unui Logan de 90 CP cu mult mai multe dotari!

De fapt clientul plateste IMAGINEA si motorizari doar de 68 de CP extrem de slabe si extrem de ineficiente la capitolul consum real de benzina!


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente