A venit criza! Cum reduc costurile cu 50%? Unde montez GPL in Bucuresti

Articole Interesante

Adica, acum in pandemie specialistii din zona medicala NU RECOMANDA sa mergi la munca cu TRANSPORTUL PUBLIC respectiv tramvaie autobuze sau metrou.

Pentru a scapa de o infectie cu SARS COV19 singura solutie este sa MERGI CU MASINA PERSONALA in oras insa pretul benzinei nu este deloc mic, iar traficul din marile orase a deveni din nou congestionat.


Singura solutie pentru a trece peste aceasta pandemie fara griji economice este montarea unei instalatii de GPL de ultima generatie, instalatie de caz care poate sa ofere o reducere a costurilor cu pana la 50% in comparatie cu cel al unei masini fara GPL.

Recomandarea specialistilor de la Monteaza GPL este sa echipam masina cu o instalatie Tomasetto STAG care are un pret de pornire de 1.900 de lei, pret care include atat montajul cat si TVA-ul.

IN CAT TIMP SE AMORTIZEAZA O INSTALATIE DE GPL?

Aici discutia este simpla, respectiv daca o masina merge in medie 15.000 de km pe an fara a include pandemie coronavirus ( atunci ajungem la 20.000 de km pe an) pretul unei instalatii de GPL se poate amortiza in doar 7.000 de km.

Adica in mai putin de jumatate de an cum este cel in care ne aflam acum.

Un alt detalui de care clientii uita este ca atunci cand montezi o instalatie de GPL pe masina NU MAI ESTI LIMITAT de pretul combustibilului, adica in medie o masina parcurge chiar si 10.000 de km in plus fata de cei 20.000 de km realizati in mod normal.

Adica amortizarea instalatiei se face chiar in cateva luni din momentul montarii.

SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:

3 ani garantie fara limita de km!

Tel:+ 0721.910.970

De Luni-Vineri interval 10-19.00

Pentru a raspunde prompt puteti sa timiteti si un email pe adresa:

AUTOGAZBUCURESTI@GMAIL.COM


#instalatiigplbucuresti #gplsector6 #undemontezgpl2021 #ofertagpllogantce #celmaibunservicegpl #instalatiigplbucuresti #monteazagpltomasetto #gplsector5 #gplsector4 #instalatiegpl #gplgehncea #gplmilitari #gplsector1 #gplfratelibrctomaseto #pretgpl #servicegplsector6

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente