Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

A inceput BMW Fest Romania 2015 in cadrul Romexpo

Cel mai important eveniment dedicat pasionaților și posesorilor BMW

Te așteptăm în weekend-ul 30-31 mai 2015 la cel mai mare eveniment dedicat pasionaților și posesorilor BMW. Pentru prima dată în București, BMW Fest România își propune să aducă un mix unic între istorie, prezent și viitor, condimentat cu sesiuni de taxi-drift, demonstrații moto, precum și sesiuni de test-drive și ride-test cu cele mai noi mașini și motociclete BMW. 

Susținătorul oficial al BMW Fest România este Efix, carburantul care protejează motorul, certificat în Germania. În plus, Efix și Rompetrol, branduri ale KMG International, vor oferi premii numai bune pentru drumurile tale!

Zona Indoor | În Pavilionul E1 vor fi expuse cele mai importante modele produse de BMW de-a lungul timpului și te vor aștepta să le admiri în voie. Alături de modelele emblematice ale istoriei BMW vor fi prezente și două dintre cele mai noi și mai impresionante modele bavareze. 

Zona Outdoor | Platforma P5 îți va oferi ocazia unică de a te urca într-o mașină de drift, condusă de un pilot profesionist și vei putea trăi senzațiile unui concurs de drift. Prețul biletului pentru o sesiune de taxi-drift este de 60 lei și include și accesul general în interiorul Pavilionului E1.

Donează pentru SMURD | 10% din valoarea biletelor la BMW Fest România va fi direcționată către SMURD, tocmai pentru a-i ajuta pe cei care fac tot posibilul ca noi să avem parte de cel mai prompt serviciu medical de urgență.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente