Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

44 de accidente cu 19 morti in doar 48 de ore pe soselele din Roamnia! Politia Rutiera NU FACE NIMIC

Ei bine domnilor de vina nu sunt neaparat soferii care conduc in Romania ca in vestul salbatic, ci SI POLITIA RUTIERA care nu este in stare sa opreasca aceasta varsare de sange!


Si spunem aceasta de ani de zile in timp ce 99% din echipajele de la Rutiera sunt blocate degeaba in intersectii in orase pentru a ingreuna la propriu traficul.

Ceea ce se intampla pe soselele din Romania este un adevarat GENOCID iar POLITIA ESTE IN MARE PARTE DE VINA pentru ca in trei decenii nu a reusit sa implementeze un sistem clasic pentru a stopa accidentele.

Pe intelesul lor acest sistem este compus in Germania, Olanda sau SUA din urmatoarele:

-CAMERE VIDEO CARE SA DEA AMENDA PE LOC SOFERILOR

-ECHIPAJE DE POLITIE CU MASINI NEINSCRIPTIONATE IN TRAFIC

-HAI SA DAM SI CEA MAI MARE AMENDA, NU DOAR MINIMUL IN 24 de ORE

-LIPSA UNUI SISTEM DE MONITORIZARE SI AMENDARE VIDEO PE TRONSOANE ( Exemplu-La km 2 intra masina cu 80 de km/h, parcurge 20 de km cu 150 km/h dupa care exita alt stalp cu o camera video unde soferul este inregistrat cu 80 de km/h. Sistemul face o medie si DA AMENDA AUTOMAT daca masina a avut o medie mai mare de 80 de km/h!).

-LEGISLATIE CA SI POLITIA LOCALA SA DA AMENZI RUTIERE

-POLITIA RUTIERA SI RAR NU INTERZIC MASINILE CU VOLAN PE DREAPTA IN ROMANIA

Vezi ce spune MAI pe retele de socializare:


„44 de accidente, 19 persoane decedate şi 33 grav rănite… doar în ultimele 48 de ore! Este FOARTE MULT, este EXTREM DE MULT! Vă rugăm să înţelegeţi că nerespectarea regulilor rutiere vă poate costa viaţa! Şi mai înţelegeţi ceva – Sărbători sunt şi la anul… şi peste doi ani… şi peste 10 ani… şi peste 50 de ani. Nu vă mai grăbiţi, pentru că o oră pe care credeţi că o câştigaţi vă poate costa viaţa! Dacă eşti la volan şi vezi acest mesaj, închide imediat telefonul… eşti în pericol să faci un accident! Dacă eşti pasager, citeşte cu voce tare să audă şi şoferul!”

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente