Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

22 mai 2011 este marea întalnire a comunitatii Dacia din Franta! I love Ma Dacia!

Anul trecut, la acest eveniment au participat în total, în doua orase, peste 7500 de persoane. Ca urmare a succesului înregistrat în 2010, anul acesta picnicul se va desfasura în 3 locuri din Franta în acelasi timp: Monampteuil (Aisne), Lissac sur Couze (Corrèze) si Oraison (Vendée). Picnicul Dacia se caracterizeaza printr-o ambianta familiala, amicala si în acelasi timp festiva.

Fanii Dacia sunt invitati sa participe la activitati gratuite, precum canoe, plimbari cu hidrobicicleta si alte jocuri în spatii special amenajate. De asemenea, participantii vor putea testa performantele Dacia Duster în teren accidentat. Dacia a generat nu doar o revolutie în lumea auto, ci si un fenomen social.

Posesorilor francezi de modele Dacia le place sa vorbeasca despre masinile lor fata în fata, dar sunt în egala masura foarte prezenti pe blogurile si forumurile de discutii. Sunt aproape de doua ori mai activi pe internet dectat clientii altor marci auto. De-a lungul anilor, acest interes pentru marca a dus la crearea unei adevarate comunitati Dacia. Vestile despre Dacia circula de doua ori mai mult prin „word of mouth” fata de media pietei. Marele picnic Dacia este ocazia comunitatii de a se înttalni în viata reala si de a se bucura de valori precum simplitatea si convivialitatea, specifice marcii Dacia.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente