17% dintre romani alimenteaza la pompa cu maxim 10 lei-Monteaza GPL Bucuresti

Articole Interesante

Conform ultimelor date oficiale ale celor care vand produse petroliere media de alimentare a romanului de rand este de 50 lei lunar.

Mai mult decat atat aproximativ 17% dintre romani merg la pompa si alimenteaza cu doar 10 lei, suma care insemna de fapt nici 2 litri de benzina.

Majoritatea celor care circula cu automobilul in Romania alimenteaza luna cu 50 lei, suma care reprezinta in medie parcurgerea doar a unei distante de 100 km.

Pentru a remedia aceasta situatie Autolatest recomanda conversia pe GPL la masinile pe benzina datorita pretului de 2.9 lei pentru fiecare litru de gaz.

Instalatia costa in reteaua Monteaza GPL Bucuresti 2.100 RON cu TVA inclus, instalatie care se amortiteaza in maxim 10.000 de km.

Marele avantaj al alimentarii cu GPL este acela ca pretul unui litru de gaz a ramas constant in ultimele 6 luni la 2.9 lei litru, in timp ce pretul unui litru de benzina a crescut pana la o valoare de 6 lei litri.

In aceasta iarna Guvernul Romaniei a anuntat o crestere a accizei la benzina si motorina, acciza care va creste pretul unui litru de combustibil in medie cu 35 bani.

Un litru de benzina din sortimentul 99 va avea un pret de achizitie de 6.3 lei litri la sfarsitul anului, iar un litru de benzina va costa peste 6 lei litru.

VEZI CAT COSTA O INSTALATIE PENTRU MASINA TA AICI!


Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -

Galerie Foto

Articole Recente