Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Viorica Dancila si PSD vor autostrada in zona Bals-Craiova! Centura Capitalei si Valea Oltului NU SUNT IMPORTANTE

Conform ultimelor informatii despre trafic in acea zona sunt probleme cu traficul, insa putina lume stie ca degeaba construiesti o autostrada pentru doua orase care nu sunt la fel de importante pentru traficul PanEuropean.

De fapt PSD vrea autostrada intre Bals si Craiova, insa daca pleci de la Craiova pe autostrada pana la Bals te opresti pe un alt tronson Bals-Slatina-Pitesti care NU ARE AUTOSTRADA.

Adica decongestionezi doar 45 de km pentru cei din Bals si Craiova si uiti de traficul principal care merge spre Slatina si mai departe spre Pitesti

In acest moment noi consideram ca acest proiect este ABERANT daca tinem cont de faptul ca Bucurestiul NU ARE O CENTURA OCOLOITOARE precum Sibiu, Brasov, Oradea, Timisoara sau Cluj Napoca.

Tot aberant este ca nici macar in acest an sa nu existe o legtura cu autostrada intre Pitesti si Sibiu, singura zona care leaga efectiv Capitala Romaniei de Europa! Si aici nu mai vorbim de drumul DN1 care este cel mai circulat din Romania.

Mai mult decat atat drumul E574 vizat de Dancila, Vasilescu si Dragnea are portiuni pe doua benzi pe sens pentru a facilita depasirea masinilor grele in zonele deluroase!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente