Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

VINE CRIZA-Singura modalitate de a reduce costurile cu masina in perioada de coronavirus este sa mergi pe GPL

Exact pentru aceasta perioada care urmeaza celei de pandemie cei care inca vor mai merge cu masina trebuie sa face economii reale, adica sa reduca costurile cu combustibilul.


Si singura modalitate ( pe langa achizitia unei maisni NOI mai econiomice care nu mai reprezinta o prioritate in plina criza economica) este sa-ti montezi o instalatie de GPL Tomasetto STAG.

Doar atunci vei putea reduce costurile cu pana la 40% fara sa-ti cumperi o masina noua extrem de scumpa in timp de criza!

CUM FACI ECONOMIA CU GPL?


Cel care merge cu GPL pentru ca la pomopa 1 litru de gaz costa in medie 2.5 lei pe teritoriul Romaniei, iar 1 litru de benzina si motorina au un pret mediu de 4.8 lei.

Asadar, chiar si acum in caz de pandemie cu COVID19 cel mai ieftin transport este cel care merge cu GPL, iar daca tinem cont si de faptul ca nu prea mai avem trafic rutier in marile orase avem de fapt o reducere a consumului de carburant in medie cu pana la 40%.


Astfel daca pana acum masina ta consuma intr-un Bucuresti aglomerat in medie 10-12 litri de GPL, acum in timp de pandemie masina consuma doar 8 litri de GPL! Adica echivalent a doar 4 litri de benzina in mersul citadin.

Singura instalatie RECOMANDATA de specialistii GPL ramane cea Tomasetto STAG care are in premiera 3 sau 4 ani garantie in functie de model.

SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:

3 ani garantie fara limita de km!

Tel:+ 0721.910.970

De Luni-Vineri interval 10-19.00

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente