Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Vezi de ce noul Mercedes Clasa E baga frica in concurentii BMW Seria 5 si Audi A6 2016

Noua masina are un design complet nou la exterior care seamana foarte mult cu cel al lui C si al lui S, insa nu acesta este principalul detaliu care a introdus panica in randul concurentilor sai.

Pe prima pozitie se afla asa cum ne-am asteptat interiorul care aduce in premiera in clasa mare europeana toate elementele de care Mercedes a fost renumit in clasa de lux.

Acum butoanele din interior sunt din alumiuni, iar cele doua mari diplay-uri centrala sunt in mare parte identice cu cele gasite in Clasa S de peste 100.000 euro.

Mai jos am atasat o galerie foto in care se pot observra primele detalii ale noului E, detalii care anunta o calitate de fabricatie mult peste cea a lui Audi A6 renumit pentru aceasta.

De asemenea cireasa de pe tort este noua gama de motorizari 2.0 CDI, adica noul diesel cu 4 cilindri care are o capacitate de 1950 cmc si care dezvolta o putere maxima de intrare cu o singura turbina de 195 CP si 400 Nm.

Acest motor nu are nici o legatura cu mai vechiul si problematicul 2.1 CDI lansat pe piata de Mercedes in anul 1997 pe vechea Clasa C 200 Turbodiesel. Pe atunci motorul diesel de 2.1 litri dezvolta o putere maxima de 80 CP pentru ca era aspirat.

Conform celor de la Mercedes noul 2.0 CDI va avea si versiunea TwinTurbo care este creditata cu dezvoltarea unei puteri maxime de peste 250 CP si 600 Nm.

Transmisia de baza pentru acest motor este cea automata cu 9 trepte.

Acestea sunt principalele detalii care vor face viata grea in ograda celor de la BMW si Audi pentru simplu fapt ca ambii folosesc motorizari de doi litri care si-au facut aparitia pe piata in urma cu mai bine de 15 ani!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente