Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Vand Skoda Octavia II Dauna Totala sudata din doua masini la pret de model fara accident

Pentru cei neavizati trebuie spus ca foarte multi samsari cumpara SH din Germania masni DAUNA TOTALA pentru preturi derizorii precun un VW Passat 2014 dauna cu doar 2.500 euro.

Masina vine in Romania pe platforma unde sansarul sau chiar si service-ul de marca mai are un model asemanator care este lovit in partea opusa.

Cu ajutorul unui banc de forta “mecanicii” faimosi trag tabla pana cand aceasta este indreptata cat de cat dupa care incep sa taie cu flexul masina lovita total.

O alta echipa taie tot cu flexul masina numaru 2 dupa care ochiometric cele doua parti ale celor doua masini sunt unite pentru sudura. Chiar daca structura de rezistenta a masinii a fost distrusa in totalitate romanii sudeaza ei cateva tevi de fier in interiorul caroseriei pentru a pastra linia actuala a masinii.

In total cele doua masini costa in medie 4.000 euro, daca punem munca inca 1.500 euro ca apoi masina sa fie vanduta unui client de buna credinta cu un pret de 15.000 euro pentru ca ce naiba este o Skoda din 2014.

In imaginile de mai jos vedeti cum se procedeaza exact, cum arata masina dupa impact si care sunt pasii pentru a suda caroserie cu cealalta masina.

PRO

Nu exista nici un avantaj pentru client decat pentru samsar

CONTRA

Lipsa in totalitate a structurii de rezistenta

Lipsa sistemelor airbag SRS

Lipsa unei rigiditati tipice masinii de fabrica

Cand se incarca masina aceasta se poate RUPE realmente

In caz de accident lateral rata mortalitatii este de 100%

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente