Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Totul despre Rabla 2010/ acte, rar, notar, remat procedura completa, taxe

Dar sa vedem pe etape, care sunt actele necesare. Suma totala a celor 3 tichete valorice este de aproximativ 2700 euro, prima care poate fi utilizata pentru achizitionarea unei masini noi.

In prima Erapa, proprietarul sau mostenitorul unui automobil uzat, merge la dealer pentru inscrierea in program.

Etapa 2: Rabla este dusa la un colector autorizat, operatiune in urma careia, proprietarul va pleca cu tichetul/tichele valorice si certificatul de distrugere a masinii uzate.

Etapa 3: Se merge la notar pentru copii legalizate pentru certificatul/certificatele de inmatriculare si cel/cele de distrugere a masinii/masinilor. Tot notar, in cazul achizitionarii noului vehicul in sistem leasing, aveti de completat o declaratie pe propria raspundere, autentificata de notarul public, prin care va exprimati optiunea achizitionarii autovehiculului dupa perioada de leasing.

Declaratia va fi necesara firmei de leasing care va va finanta.

Etapa 4: Radierea masinii la Politie. De la serviciul comunitar regim permise de conducere si inmatriculare trebuie sa obtineti certificatul de radiere din evidenta circulatiei a automobilului casat si trebuie sa predati originalele certificatului de inmatriculare si pe cel de destrugere a masinii uzate. Certificatul de radiere din circulatie trebuie sa mentioneze ca masina uzata a fost casata in vederea dezmembrarii. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente