Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Totul despre noul Ford Fiesta RS WRC 2011 1,6 litri turbo

Decizia referitoare la specificaţiile tehnice aplicate incepand din sezonul viitor a fost una cruciala pentru Ford Europa si partenerul sau M-Sport in demararea dezvoltarii autovehiculului derivat din modelul de succes Fiesta de serie. Consiliul FIA World Motor Sport (WMSC) a aprobat introducerea motorului de 1,6 litri supraalimentat, care poate proveni din motorizarile de baza ale constructorilor sau poate fi dezvoltat special, in concordanţa cu noul regulament.

Aceasta a reprezentat ultima decizie tehnica luata in urma anunţului de anul trecut, care preciza ca noua categorie de autovehicule pentru 2011 va respecta regulamentul S2000.

Directorul Ford Europa pentru motorsport, Gerard Quinn, a intampinat decizia WMSC. Este vital pentru acest sport sa dovedim o atenţie sporita faţa de mediu si, de asemenea, sa constientizam direcţia pe care masinile noastre de zi cu zi o vor urma. Introducerea motorizarii 1600cc turbo in cel mai scurt timp posibil face sens in concordanţa cu respectarea prevederilor tehnice S2000, care s-au dovedit atat de eficiente, a declarat acesta. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente