Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Sub conducerea Gabrielei Firea blocajul din traficul din Bucuresti creste in 2019 cu 4% fata de anul 2018

Este greu de crezut ca previziunile japonezilor din anii 2000 care preziceau situatia de astazi s-au adeverit 100%. Si aici trebuie spus ca nici Basescu sau Oprescu nu au realizat nici un proiect serios de a decongestiona Capitala Romaniei.


Acum vedem ca sub mandaul G Firea de la PSD care are un sport incredibil si din partea tuturor perimarilor de sector tot PSD maretul oras de la nord de Dunare ramane unul care NU ESTE ADMINISTRAT.

Asta o vedem cu totii zi de zi, insa cel mai bine o spune TomTom care nu este platit de nici un politician pentru ca este un soft de navigatie prin GPS si care arata fara doar si poate ca Bucurestiul ESTE CEL MAI DEZASTRUOS ORAS DIN UNIUNEA EUROPEANA!

Doar Moscova este mai distrusa decat Bucurestiul, insa rusii nu au acces gratuit la bani din fonduri europene!

Asadar, TomTom spune ca traficul din Bucuresti a fost cu 4% mai congestionat decat in anul precedent 2018, iar Primaria condusa de Firea & Co nu a reusit sa faca aproape nimic pentru fluidizarea traficului in mod real.

Pe langa cele cateva garduri in Bucuresti nu am vazut nici o lucrare de infrastructura inceputa de Firea si care sa fie finalizata in timpul mandalului sau.


Bucurestiul a ramas un oras parasit de organe de control fie ca vorbim de Primarie sau Politia Rutiera, institutii care sunt clar depasite de traficul haotic din Bucuresti.

Si noi vorbim de taxa Oxigen care oricum este platita fara probleme de cei care polueaza cu masini vechi!

Asteptam o noua administratie care cel putin sa inceapa cateva proiecte la capitolul infrastructura indiferent de ceea ce spune politicul!

VEZI AICI CE ZICE TOMTOM DESPRE BUCURESTI!
Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente