Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Probleme Dacia Logan 0.9 TCE cu GPL de fabrica! Instalatia Lovato costa extra 600 euro

Atunci toata lumea spune ca NU trebuie montata aceasta instalatie pe motorul TCe pentru ca este turbo si va avea probleme! Majoritatea clientilor Dacia au optat pe atunci pentru mai vechiul 1.2 de 75 CP, motor care era oferit oficial si de catre Dacia cu GPL.

Realitatea crunta pentru cei de la Dacia este ca masinile Logan TCe de 90 CP functioneaza foarte bine chiar si cand multe dintre ele au depasit 150.000 de km, de unde si aparita in premiera din partea celor de la Dacia a modelului Logan 0.9 TCE cu GPL care este compatibil Euro 6.

Noi am montat pe modelele Dacia instalatii Autronic si Tomasetto STAG si putem spune ca pretul cerut de catre Dacia pentru o instalatie Lovato este mult prea mare in comparatie cu cel al unei instalatii Tomasetto Euro 6.

DE CE NU ESTE RECOMANDAT LOGAN 0.9 TCE CU GPL DE FABRICA:

-Instalatia este Lovato pentru care nu exista retea de service

preturi mari pentru mentenanta Lovato in reteaua Dacia

-Fiabilitate in comparatie cu o instalatie Tomasetto

-Dupa ce iese din garantie clientii vor echipa masina cu o instalatie Tomasetto si vor arunca instalatia Lovato pentru considerente de costuri

Valoare mai mica de revanzare a modelului Logan cu GPL de fabrica in comparatie cu Tomasetto

-Montajul instalatiei este mediocru gandit din fabrica ( acces greu la filtre, reductor amplasat prost in caz de accident).

Pretul pentru o instalatie GPL pe modeul Logan 0.9 TCE de 90 CP marca Tomasetto este de 2.500 lei cu TVA si montaj inclus plus butelie toroidala cadou de 50 litri.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente