Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Prima zapada din 2020 a blocat complet orasul Bucuresti condus de pesedista Gabriela Firea

De fapt si in acest an Prima Generala a fost compelt suprinsa de zpada de 24 cm care s-a asternut pe intreaga suprafata a Capitalei.

Si acum in anul 2020 PMB condusa de Gabriela Firea de mai bine de trei ani nu a resuit sa puna in aplicare un plan concret de eficientizare al firemelor de dezapezire pentru care plateste anuala milioane de euro pentru utilaje care in aceasat iarna au stationat complet.

Adica firmele alea de dezapezire au incasat bani buni pentru o zapada care incepand cu luna noiembrie NU A CAZUT! Si acum in FEBRUARIE cand avem in sfarsit 24 de cm de zapada ANUNTATA CU COD ROSU de trei zile de catre INMH, acestia NU AU FACUT NIMIC PENTRU DEZAPEZIREA ORASULUI.

Ici colo am vazut cate o sararita care meregea cu plugul insa care nu prea arunca sare pe sosea! Poate astia cu dezapezirea nu si-au cumparat un stoc de stare pentru sezonul rece?!?

Oricum bucurestenii au inteles ca si in acest an PMB si Gabrieal Firea AU FOST SURPRINSI DE ZAPADA asta care in fiecare an da dovada de o nonsalanta greu de intelesc cu cei din administratia locala.

In jurul Bucurestiului Chiajna si Popesti Leordeni, cele mai mari comune din zona metropolitana conduse de PSD si ALDE nu au facut de asemenea NIMIC PENTRU CEI CARE AU MERS IN ACEASTA DIMINEATA LA MUNCA!

Si ca fapt divers aproape toate mijloacele de transport in comun STB au fost blocate pentru ca liniile de tramvai nu au fost desfundate asemenea liniilor de tensiune.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente