Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Premiul Engine of The Year este o mare porcarie care ajuta doar industria auto

Este greu de ales in fiecare an un motor nou, insa sa gasesti in top 5  doua motoare de care toata lume stie ca sunt cu PROBLEME ne duce cu gandul ca cei de la IEPOTY si al lor Engine of The Year este un concurs care FAVORIZEAZA doar constructorii auto.

Si aici este simplu pentru ca vedem in acest mare top al celor mai bune motoare gama VAG 2.0 TSI sau 2.0 TFSI cum mai este ea cunoscuta in anumite zone ale lumii, motor care pe langa faptul ca are un consum de 1 litru de ulei pentru fiecare 1000 de km!!!!, are si grave probleme tehnice.

Adica supara de recilculare, pompa de inalta HPFP pentru ca are injectie directa de benzina, bobinele de inductie,  TSI Diverter Valve (DV), pompa de apa care este pe cureaua de distributie si care daca se blocheaza rupe intreaga distributie.

Pe locul secunde cu 11 premii mari castigate intalnim tot un motor de “TOP” Engine of The Year, deja celebrul 1.0 ECOBOOST al celor de la Ford.

Acesta si-a castigat un renume atat de negativ incat au aparut si comunitati precum Ford ECOBOOM unde sunt aratate defectele motorului cu doar 3 cilindri care din pacate nu sunt rezolvate la timp de catre unitatile service Ford.

 

Mai jos vezi ce zic clientii din Romania despre acest motor mult laudat si promovat de catre Ford si oficialii Engine Of The Year, promovare care ascunde de fapt situatia reala a fiabilitatii aceste motorizari.

Mai nou aceste simptome EcoBoost sunt regasite si la fratiorul mai mare 1.5 EcoBoost care deja  fos retras de pe multe piete importante pentru Ford de frica unor procese costisitoare.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente