Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

PREMIERA- VW a lansat oficial noul AMAROK/ pick up vw amarok, noul pick up vw, amarok tdi, motoare, preturi, performante, amarok in romania

Noua masina se doreste sa fie un concurent de seama pentru concurentii Toyota Hilux, Ford Ranger sau Mitsubishi L200. In ciuda aparentelor VW echipeaza aceasta utilitara doar cu un motor diesel de doi litri TDI care ofera doua puteri maxime

Prima versiune de putere dezvolta doar 122 CP si un moment motor de 340 Nm, in timp ce motorul de top 2.0 TDI afiseaza o putere maxima de 163 CP.

Acesta este primul TDI de doi litri biturbo si ofera un moment motor de 400 Nm inceapnd cu o turatie de 1500 rpm. VW anunta ca un Amarok de doi litri si 163 CP Bi-Turbo are un consum mediu de 7.8 litri pentru fiecare 100 de km parcuri, detaliu coroborat cu un rezervor de 80 de litri permite masinii sa depaseasca granita celor 1.000 de km cu un singur plin.

Despre capacitatea lui Amarok in mediul off-road nu se cunosc multe detalii insa aceasta cu siguranta se va ridica la nivelul concurentei. Transmisia este de tipul 6 trepte manuala.

Despre o posibila montare a unei transmisii automate DSG nu se discuta momentan. Concurenta In ciuda unei imagini noi acest Amarok ar putea sa infrunte probleme serioase deoarece Toyota Hilux si Ford Ranger au deja motorizari diesel de trei litri cuplate la cutii de viteze automate.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente