Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Premiera-Vezi cum arata noul Mercedes SLS Shooting Brake 2013

Acesta este de fapt prima versiune T Modell a modelului de nisa CLS care are in plus fata de modelul de mare serie un portbagaj pentru transportul bagajelor.

Evident aici nu putem sa vorbim despre un model estate clasic deoarece daca vrei sa cari ceva mai volumionos treci la avansati respectiv un Mercedes Clasa E estate sau chiar la un R.

Noul CLS Shooting Brake este de fapt o masina fashion care se adreseaza celor care merg in vacante in Alpi si care nu au nevoie sa transporte foarte multe bagaje. Modelul Shooting Brake a fost lansat de britanici un un model faimos de Jaguar sau Aston Martin insa nu si-a gasit clienti in anii 90.

Acum a venit randul germanilor sa arate ca exista in continuare o piata chiar si pentru aceste modele, piata dominata clar de catre cei de la Audi cu ale lor model Avant.

Sub capota totul este in ordine respectiv o gama de motorizari  pe benzina de nota 10 si doua motoare diesel care se adreseaza celor care vor economie de combustibil.

Cel mai eficient este noul CLS Shooting Brale 250 CDI echipat cu un micut 4 in linie insa dublu supraalimentat. Un pas mai sus se regaseste un V6 de trei litri pe modelul CLS 350 CDI care ofera si ceva performante.

Recomandarea Autolatest este sa se achizitioneze un motor pe benzina V6 care ofera pe versiunea CLS 350 atat performante de top cat si un consum suprinzator de mic. In plus un CLS trebuie sa fie o masina rafinata si diesel-ul se preteaza mai bine la modelele carause E si C.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente