Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

PREMIERA-Mazda lanseaza noua generatie BT-50 in Australia!

Modelul va fi principala atracţie a standului Mazda pe parcursul acestei ediţii a renumitului eveniment. Noua Mazda BT-50 este prezentat ca fiind un “vehicul lifestyle activ” care răstoarnă imaginea convenţională a unui pickup printr-un stil modern şi rafinament. Noul model a fost regândit de la zero pentru a reprezenta un tip de vehicul inedit.

Pe lângă un design de excepţie, fermitate şi fiabilitate, noul BT-50 furnizează soluţia perfectă pentru o gamă largă de clienţi care duc o viaţă activă, incluzând aici familii, angajaţi şi cei aflaţi în căutare de divertisment.

Designul exterior prezintă linii frânte care vor onora posesorii, o prezenţă impozabilă care indică fiabilitate, o frumuseţe sculptată asemenea unui corp de atlet şi forme dinamice şi sportive. Echilibrând toate aceste elemente, designul atletic şi foarte original conferă noului BT-50 o prezenţă care va întoarce capete şi uşurinţă în a fi recunoscut instant ca fiind o Mazda.

Stilul noului BT-50 anticipează plăcerea de a conduce din viitor şi reprezintă o direcţie nouă în industria de pickup-uri compacte. Este un model global care va fi, de asemenea, comercializat în Europa.

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente