Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Poluarea din Bucuresti se datoreaza gropilor de gunoi si tiganilor din Ilfov care ard deseuri noaptea

Ei bina acum cu COVID19 cand traficul a fost redus cu mai mult de jumatate la orice ora de varf vedem de fapt ca poluarea se pare ca nu este datorata masinilor din Bucuresti.

Adica noaptea cand nu prea sunt pe sosele decat cateva mii de masini in Bucuresti ( si in special taxi-uri care merg pe GPL adica emisii si mai mici!)  vedem cresteri alarmante ale emisiilor de particule daunatoarea vietii.

Garda de Mediu si Politia sunt doua entitati ale statului roman care SUNT DEGEABA pentru ca acestia nu au spus ani buni la randul nimic despre adevaratul PLUATOR DIN BUCURESTI!

Acesta este pe langa cele doua trei gropi de gunoi care ard deseuri ilegal chiar daca ele se numesc gropi ecologice, si clanurile de tigani din ILFOV ( judet condus de PNL) care ard noaptea sute de mii de tone de desuri care produc un fum gros care intra evident in toate cartierele din Capitala.

Si da ard deseuri noaptea pentru ca tiganii au descoperit in urma cu trei deceni ca fumul nu se vede de la distanta NOAPTEA!

Sfatul nostru este sa ANULATI ORICE PROIECT DE TAXA DE MEDIU SAU POLUARE IN BUCURESTI si sa mergeti in ILFOV NOAPTEA sa verificati calitatea aerului.

Daca nu sunteti capabil puteri cumpara o drona cu un GoPro pentru a vedea in real time unde sunt aceste incendii deliberate ale desurilor dupa care intrati cu politia pentru a aresta poluatorii!

Si pentru a destabiliza aceste clanuri puteti confisca celebrele dub de IF, IL, GR sau IL cu care se transporta in viata reala aceste deseuri!

Hai ca macar acum in stare de urgenta aveti mana libera la arestari si multe circumstante agravante tinand cont de situatia generala a pandemiei COVID19!

VEZI ONLINE DE UNDE VINE POLUREA IN BUCURESI AICI!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente