Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Oprescu-Se merge mai bine in Bucuresti!! Autolatest-Unde mai nea primaru?

Sorin Oprescu a spus, joi, ca dupa doi ani de mandat ca edil al Capitalei are si impliniri si neimpliniri, precizand ca a intrat pe drum drept si nu mai merge cu 0,3 km/ora, ci cu 0,5 km/ora si adaugand ca va fi multumit daca la sfarsitul mandatului va merge cu 16 km/ora, cat merge un tramvai.

Referindu-se la nerealizari, Oprescu a mentionat parcarile din Bucuresti despre care a spus ca reprezinta o mare si grava problema a Capitalei, reteaua de parcari publice a orasului fiind total deficitara. El a aratat ca au inceput lucrarile la parcajul subteran din Piata Universitatii si au fost demarate licitatiile pentru parcarile subterane din Edgard Quinet si Piata Charles de Gaulle, pana la sfarsitul anului urmand a fi licitate si parcarile subterane de la Alba Iulia, Dorobanti, Valter Maracineanu, Esplanada Garii Baneasa, langa aeroportul Baneasa si Piata Presei Libere.

PS. Domnule Oprescu trebuie sa reamintim faptul ca in Bucuresti se merge FOARTE PROST indiferent de ora zilei,si daca in aceste zile orasul pare mai aerisit se datoreaz CRIZEI care nu mai lasa bucurestenii sa iasa cu masinile.

Pe langa aceasta lunile iulie si august au fost cele mai relaxate la capitolul trafic pentru ca toata lumea (aici citim cine are bani!) este in concediu. Asadar in Bucuresti traficul este la fel de prost ca si in anii trecuti, si rugam pe aceasta cale Municipalitatea sa nu mai prezinte astfel de realizari datorate unei crize acute a economiei bucurestene!

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente