Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Modelul Chevrolet Cruze a pimit cinci stele la testele EuroNCAP/Chevrolet Cruze este cea mai sigura masina din Europa/Chevrolet a detronat Renault

Un punctaj exceptional pentru siguranta pasagerilor Sedanul compact Chevrolet Cruze, lansat pe plan mondial, a castigat cotatia maxima, de cinci stele, acordata de Programul european pentru evaluarea autovehiculelor noi (EuroNCAP), care a publicat astazi cele mai noi rezultate ale testelor de siguranta. Conform EuroNCAP, modelul Cruze a castigat 79 de puncte dintr-un total de 100, ceea ce il face unul dintre cele mai sigure modele din clasa autoturismelor.

Cruze a obtinut 96 procente la siguranta pasagerilor adulti, ceea ce-i aduce cel mai bun rezultat obtinut anul acesta, mai bun decat cel al modelor premium testate anul acesta. Modelul Cruze a obtinut un maxim de 16 puncte pentru testul de coliziune frontala si un maxim de 8 puncte pentru testele de coliziune laterala, cu un obstacol deformabil, in miscare. Cruze este primul autoturism care a primit punctajul maxim in ambele teste, de cand EuroNCAP a inceput acordarea cotatiilor pentru testele de impact, in anul 1997.

Organizatia independenta europeana de testare a acordat, de asemenea, noului sedan compact Chevrolet un punctaj ridicat, de 7,3 puncte din 8, pentru testul mai sever, de coliziune laterala cu un stalp, demonstrand protectia pasagerilor in eventualitatea unei coliziuni laterale oferita de caroseria consolidata lateral a modelului Cruze. Tetierele modelului Cruze au fost pozitionate corect, pentru a absorbi energia coliziunii si a proteja impotriva traumatismelor cerebrale si cervicale, in cazul unui impact din spate.

Modelul Cruze a primit de asemenea un punctaj ridicat pentru protectia copiilor si a pietonilor in timpul testarii. Suntem multumiti cu punctajul de exceptie obtinut de modelul Cruze pentru siguranta, a declarat Wayne Brannon, Presedinte si Director Executiv al Chevrolet Europe.

Rezultatele de astazi confirma faptul ca modelul Cruze ofera o siguranta de nivelul unui standard de excelenta. Acest fapt vine in completarea stilului sau indraznet, a calatoriei si a manevrabilitatii excelente asigurate si a unui raport calitate-pret de exceptie. Modelul Cruze a primit anterior o cotatie de cinci stele, cea mai buna in clasa sa, pentru siguranta oferita in caz de coliziune, acordata in cadrul testarii efectuate de 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente