Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Mazda 6 primeste noi motorizari diesel

Cele două noi modele de caroserie vor fi comercializate în România la preţuri cu toate taxele incluse începând de la 20.490 Euro pentru varianta hatchback şi 21.290 Euro pentru varianta sport combi.

Noua Mazda6 echipată cu motor diesel va putea fi achiziţionată la un preţ începând de la 22.190 Euro.

La fel ca şi la versiunea sedan, dimensiunile celor două noi variante de caroserie sunt mai mari. Unul dintre efectele acestei creşteri se regăseşte la interior, unde pasagerii beneficiază de mai mult spaţiu.

Pasagerii din spate au cu 20 mm mai mult loc pentru picioare şi cu 9 mm mai mult pentru umeri. Deşi a crescut ca volum, noua Mazda6 este mai uşoară cu până la 35 kg, comparativ cu versiunea anterioară, urmând trend-ul impus de modelul de clasă mică Mazda2.

Nu doar pasagerii au mai mult loc în noul model Mazda ci şi spaţiul destinat bagajelor a crescut. Deschiderea de 1066 mm a portbagajului pentru versiunea sport combi este una dintre cele mai bune din segment. Acest rezultat a fost favorizat de dezvoltarea unui haion automat Karakuri.

Acesta este confecţionat dintr-un material textil pliabil fiind acţionat automat la deschiderea şi închiderea uşii portbagajului. 

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente