Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Masina pe GPL este singura care te ajuta finaciar sa treci peste criza economica din Europa!

In ciuda faptului ca intreaga Europa vrea masini electrice si forteaza electrificarea parcului auto, in partea de Est ( cea saraca!) masina electrica este din punct de vedere finaciar un moft. monteaza gpl, instalatii gpl bucuresti, gpl ilfov, service gpl 2023, motneazagpl, instalatii gaz 2023, autolatest, pret gpl, pret instalatie gpl, gpl colentina, gpl berceni, gpl pantelimon, stag vs landirenzo, brc, qbox, bluebox, zavoli Si spunem asta, pentru simplul fapt ca pretul mediu al unei masini electrice decente cu un acumulator cu o capacitate neta de peste 50 kwh te costa in medie 45.000 euro fara taxe.

DE CE GPL IN PLINA CRIZA ENERGETICA?

Pentru ca GPL-ul este combustibilul cel mai ECO de produs si transportat de pe piata, la fiecare baril extras se poate produce in medie 3-4% GPL. La fiecare litru de benzina si motorina produse apare GPL-ul in stare lichefiata care ajunge eficient la pompe. Pentru ca in Romania exista peste 2.000 de statii de alimentare cu GPL si doar cateva sute de benzina si motorina. monteaza gpl, instalatii gpl bucuresti, gpl ilfov, service gpl 2023, motneazagpl, instalatii gaz 2023, autolatest, pret gpl, pret instalatie gpl, gpl colentina, gpl berceni, gpl pantelimon, stag vs landirenzo, brc, qbox, bluebox, zavoli Pentru ca emisiile de CO2 si NO2 sunt mult mai mici cand mergi cu o masina pe GPL, motiv pentru care in Tokio sau NewYork nu poti face taximetrie decat cu masini pe GPL.

Si in final, pentru ca un litru de GPL se vinde la pompele din Romania cu 3.95 RON, in timp ce motorina ajunge la 7.95 RON iar benzina la 6.56 RON.

CUM FACI ECONOMIE PE GPL IN VIATA REALA? CAT TE COSTA 50 DE LITRI?

Calcului se face extrem de simplu, respectiv la 50 de litri de GPL trebuie sa platesti in medie 197 de lei si poti merge in oras cu o masina de clasa mica sau compacta 480 de km. cea mai buna instalatie gpl,gpl dacia logan 0.9 tce, best in romania, instalatie gpl fabricata in italia, logan 1.0 tce pe gaz, performante gpl motoare tce dacia renault, ofertea monteazagplbucuresti 2023, o discount, reducere, oferte instalatie gpl, reduce consumul cu 40%, cum sa reduc consumul la masina, fiabilitate instalatie gpl, instalatie gpl senit prot obd 2023, programare montaj gpl, discount instalatie gpl,ce acte am nevoie pentru omologare gpl ,tomasetto, multivalva tomasetto,stag 300, stag premium, multivalva omd, reductor, oferta instalatie gpl, gpl tomasetto bucuresti, unde montez tomasetto?,stag 200 go fast vs agr, cea mai fiabila instalatie gpl, oferta instalatie gpl tomasetto, pret montaj tomasetto, montaj gratuit tomasetto,service gpl tomasetto, oferta logan tomasetto stag200, stag 200 bmw, stag 200 audi, stag200 mercedes, service gpl romania, cel mai mare service gpl, centru gpl romania, cel mai mare centru gpl bucuresti, cel mai bun service gpl romania, cea mai buna instalatie gpl romania, instalatii gpl tomasetto, instalatie gpl 3 ani garantie, gpl sector 6, unde montez gpl bucuresti, gpl ploiesti, gpl ialomita, gpl calarasi, gpl alexandria, gpl, ilfov, gpl targoviste Daca alimentezi 50 de litri de benzina scoti din buzunar suma de 328 lei, iar autonomia reala este de 510 km. Daca alimentezi 50 de litri de motorina platesti din start 400 lei, insa mergi in medie 600 de km!

Cand tragi linie, cu 400 de lei cat te costa un plin de motorina poti merge pe GPL o distanta de 960 km, adica cu 30% mai mult! Comparat cu benzina avantajul este si mai mare pentru ca economia este de 40% pentru fiecare 100 de km parcursi.

PRETUL LA GPL SCADE SI CEL AL CURENTULUI CRESTE!

Exact aceasta stire nu se vrea promovata in presa centrala care forteaza electrificarea parcului auto, insa acum daca depaseti un consum lunar acas de 255 kwh platesti extra pentru fiecare kwh suma de aproape 2 lei! service gpl romania, cel mai mare service gpl, centru gpl romania, cel mai mare centru gpl bucuresti, cel mai bun service gpl romania, cea mai buna instalatie gpl romania, instalatii gpl tomasetto, instalatii gpl agc, instalatie gpl 3 ani garantie, gpl sector 6, unde montez gpl bucuresti, gpl ploiesti, gpl ialomita, gpl calarasi, gpl alexandria, gpl, ilfov, gpl targoviste, gpl vitan, gpl luica, gpl autovit, gpl chitila In aceelasi timp GPL-ul scade spre 3.5 lei si nu are nici celebra reducere Ciuda de 50 bani!

Cei care merg cu masina electrica vor avea de suferit din ce in ce mai mult in anii care urmeaza pentru ca pretul la energia electrica o sa creasca si mai mult, in timp ce Europa reuseste sa aduca GPL din SUA si Qatar pentru a trece peste dependenta ruseasca, adica vom avea un GPL si mai ieftin in anii care urmeaza. monteaza gpl, instalatii gpl bucuresti, gpl ilfov, service gpl 2023, motneazagpl, instalatii gaz 2023, autolatest, pret gpl, pret instalatie gpl, gpl colentina, gpl berceni, gpl pantelimon, stag vs landirenzo, brc, qbox, bluebox, zavoli ELECTRIFICARE FORTATA VS EUROPA DE EST SARACA!

Asa ca, nu asculta de carcotasii care spun ca GPL-ul distruge motorul sau ca esti in pericol de explozie pentru ca vorbim de electrificati stersi pe creier de propaganda ECO a tarilor puternic industrializate unde venitul mediu al populatiei este de peste 2.000 euro pe luna.

Aici in Europa de Est, si in special in Romania venitul mediul este atat de mici incat suntem de rasul Europei, iar singura solutie este montatea unei instalatii de GPL care te va ajuta sa treci peste acesti ani nesiguri financiar. pret masina electrica, cost incarcare masina electrica, pret kwh statie incarcare, pret kwh austria, gpl austria, consum real kwh masina electrica, autolatest In UE sunt doua tari care nu vor sa renunte la GPL indiferent de politicile UE, respectiv Italia si Polonia in care se vand 80% dintre instalatiile de GPL din UE.

Pe locul trei se afla Romania cu o cultura a GPL-ului extrem de bine dezvoltata. 

SUNA SI PRIMESTI CEA MAI BUNA OFERTA PENTRU MASINA TA AICI:

2 sau 3 ani garantie fara limita de km!

De Luni-Vineri interval 10-19.00

 s

Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente