Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Marea ZI a ofertelor tip VRAJEALA de Black Friday! Emag vinde masini precum Tesla

Nu spune nimeni ca nu exista oferte de Black Friday cand vorbim de un televizor sau o masina de spalat, insa cand vorbim de un autoturism lucrurile se complica.

Cei ma mari “vanzatori” de masini de Black Friday NICI MACAR NU AU VAZUT FIZIC MASINILE CARE SUNT promovate de ei.


Unul este Autovit care este un site de vanzari online si care nu are nici o legatura cu targul din Vian, iar cel de-al doilea nu a vandut pana astazi decat creioane, boxe, caiete si telefoane mobile, adica eMAG.

CICA OFERTE DE BLACK FRIDAY?!?!


La emag vedem oferte de senzatie precum Mustang cu 45.000 euro in loc de 53.000 euro, masina care in realitate costa doar 40.000 de dolari americani.

De partea cealalta vedem un Volvo care are un pret redus de la 82.650 Euro pana la 64.000 Euro, DOAR DACA PLATESTI celor de la Emag un avans de 1.000 lei! Adica doar 200 euro pentru o reducere de 18.000 euro?!?!?


Pe bune care client de masina premium doreste sa plateasca 1.000 ron celor de la Emag pentru a cumpara o masina noua fara ca acesta sa mearga la dealer pe un scurt test drive.

Cei de la Autovit si Emag sunt in stare sa-ti arate un video pe youtube pentru a te convinge ca un Volvo S90 este o masina buna si nu merita sa te indrepti spre un Maserati sau un BMW care au aceelasi pret de achizitie?!?!?

Cat despre piata SH cand vorbim de black-fridai vedem oferte penibile cu preturi mai mari decat cele din showroom, poate poate o sa prinda un client care nu prea stie cum stau lucrurlle.

SFATURILE AUTOLATEST


Nu cumparati masini ONLINE DE BLACK FRIDAY pentru ca platesti un avans de 1.000 de lei si nu cunosti ce masina o sa cumperi!

Nu cumparati masini online pentru ca nu prea poti negocia pretul de achzitie, iar cand vorbim de masinile SH 4.000-8.000 de km trebuie spus ca sunt masini de showroom, adica care au fost conduse de peste 300 de soferi in teste scurte extrem de agresive sau extrem de neglijente cu ambreiajul sau sistemul de franare!

CE PUTEAM VEDEA DE BLACK FIRDAY?


In primul rand dealerii trebuiau sa oferte doar AZI O GARANTIE DE 1 AN IN PLUS pentru cei care vin sa testeze si sa DEA UN AVANS in showroom! Nu la emag care nu stie unde este parcarea dealerului respectiv!

Tot astazi dealerii puteau sa ofere o LIVRARE IN MAXIM 1 ORA daca clientul gasea o masina pe plac cu un pret PROMO!

Tot astazi dealerii puteau sa ofere o reducere cu 70% a reviziiilor auto, adica exact profitul lor pentru manopera si piese pentru a aduce clientii in Service si automat in Showroom.

Nu contesta nimeni ca nu au fost si cateva oferte bune, insa……..


Banner Description

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente