Banner-Autolatest-2021 CEED
Banner-Autolatest-2021 CEED
previous arrow
next arrow

Lamborghini Reventon ofera masina de 1 milion de dolari

Pentru a pastra o exclusivitate de top Lamborghini Reventon va ajunge doar in garajele a 20 de persoane foarte bogate. Cele 20 de unitati rivalizeaza cu modelel concurentei Ferrari si Bugatti.

Designul noului Reventon se inspira fara menajamente din industria aeronautica. Avioanele de lupta utilizeaza cea mai avansata tehnologie existenta cu singurul scop de a duce la bun sfarsit o misune de lupta cruciala. In comparatie cu acestea, echipa de tehnicieni Lamborghini a dorit ca acest model sa se inspire clar din perfectiunea afisata de avioanele de lupta. Totul pana la nivel de detaliu a fost conceput sa functioneze chirurgical in conditii de utilizare maxima.

Aceasta mentalitate a fost transcrisa si din punctul de vedere al designului. Partea aerodinamica a primat usor in detrimentul unor linii ale caroseriei mai conventionale. La interior, noua plansa de bord ne aduce aminte de cokpitul unui Eurofighter sau F22, Reventon fiind echipat cu indicatoare asemanatoare cu cele ale industriei aeronautice.

Pentru a se comporta pe sosea precum un Eurofighter in zbor, noua masina este echipata cu un motor V12 de 6.5 litri care produce o putere maxima de 650 CP. Acest monstru cu 12 cilindri este capabil sa impinga masina pana la o viteza de 100 km/h in doar 3.4 secunde. Viteza maxima afisata de oficialii italieni este de 340 km/h.

Articole Interesante

Alte Stiri

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Advertisement -spot_img

Galerie Foto

Articole Recente